Dan eura u Rijeci 15. listopada – pridružite nam se!

12. listopada 2022.

Nakon Osijeka Dani eura se nastavljaju u subotu 15. listopada u Rijeci na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske s početkom u 10 sati.

Pronađite nas na riječkom Korzu gdje posjetitelje očekuje bogat zabavni i informativni program – imat će priliku čuti hrvatske dužnosnike i eksperte za euro i razgovarati s njima te sudjelovati u zabavno-edukativnim aktivnostima. U kvizu kolo sreće „Euroznalac“ građani će moći provjeriti svoje znanje o euru, a najmlađe očekuje igra „Euroškolica“ koja će ih na zanimljiv i zabavan način upoznati s eurom. Svi posjetitelji će na Photoboothu imati priliku izraditi personaliziranu fotografiju sa tog događaja, a za one željne detaljnih informacija pripremljen je infoEuro kutak u kojem mogu dobiti odgovore na svoja pitanja.

Tijekom trajanja Dana eura građane će zabavljati Sabrina Hebiri trio.

Dane eura organiziraju zajednički Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka u okviru informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom, a realiziraju se u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvom turizma i sporta te s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj.

Nakon Osijeka i Rijeke isti zabavno-informativni događaj imat će priliku posjetiti i građani Splita i Zagreba.

Euro – naš novac.

Želite znati više?

Top tagovi (Vijesti)

Teme

Pretražite teme

Povratak na vrh

Link sadržaja je kopiran u međuspremnik.