Pridružite nam se na Danu eura u Zagrebu!

26. listopada 2022.

U Zagrebu će u subotu, 29. listopada od 10 do 12 sati, na Cvjetnom trgu biti održana četvrta po redu manifestacija Dan eura kao dio informativne kampanje „Euro – naš novac“ koju zajednički provode Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka uz sufinanciranje Europske unije.

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od uvođenja eura kao službenog sredstva plaćanja u Republici Hrvatskoj. Na ključna pitanja o uvođenju eura, u Zagrebu će zainteresiranim građanima odgovarati brojni stručnjaci i državni dužnosnici.

Zagrepčani će na kolu sreće „Euroznalac“ moći provjeriti svoje znanje o euru, dok najmlađe očekuje igra „Euroškolica“ koja će ih na zanimljiv i zabavan način upoznati s eurom. Svi posjetitelji će na Photoboothu moći izraditi personaliziranu fotografiju s događaja te se informirati na infoEuro informativnom kutku, a za glazbenu podlogu cijele manifestacije bit će zaduženi poznati glazbeni izvođači Zsa Zsa i Sabrina Hebiri trio.

Dani eura su se prethodna tri vikenda održali u Osijeku, Rijeci i Splitu te će zaključno biti upriličeni u Zagrebu kako bi se što veći broj građana upoznao s eurom i promjenama koje ih očekuju s dolaskom nove valute.

Euro – naš novac.

Želite znati više?

Top tagovi (Vijesti)

Teme

Pretražite teme

Povratak na vrh

Link sadržaja je kopiran u međuspremnik.